læderskjorte, solbriller og pung fra ALEXANDER WANG nederdel, læderarmbånd og sandalstøvler fra ACNE skindleggins fra SURFACE TO AIR strikcardigan fra RIKA taske fra PROENZA SCHOULER kameliasmykker fra BOTTEGA VENETTA armbånd EDIE BORGO

Det er faktisk lidt sjovt for mig at lave det her om fredagen, fordi jeg giver mig selv lov til bare at gå amok i netshops, og virtuelt hive det ned fra hylderne jeg lyster, uden på forhånd at have noget bestemt udtryk i tanke. Og på en eller anden måde opstår der alligevel et samlet look. Og jeg får øjnene op for nye ting der kan sættes sammen. Sidste uge var det mere blødt med frynser, velour og rå boheme smykker. Denne uge er det blevet mere køligt, firkantet, og med nyfortolkede gammeldags smykker. Sjov lille leg for mig (: Håber også det er interessant for jer at kigge på?