Det er nogle ret voldsomme drømmerier i denne uge, og det varme vejr afholder mig ikke fra at tage hul på de nye efterårsvarer.

Den mest urealistiske jakke fra Acne der bare er så pæn, og ser virkelig varm ud. Jeg skal have mig en ny meget varm frakke til vinter, og den måtte gerne ligne den der, og så koste en tiendedel af prisen. Jeg må i genbrugen! En elegant, kvindelig og cool buksedragt fra Malene Birger åh den er lækker. Jeg har mærket på den, og det er noget kraftigt stof, der må være dejligt at trække i en kølig efterårsdag. Løs kjole fra Henrik Vibskov med smukt poetisk og malerisk print. Og så den billigste ting på collagen – en hvid skjortekjole fra Monki, som åbentbart kun kommer i de Københavnske Monki butikker. Den kan fås i deres netbutik, men jeg ville gerne ha’ prøvet den først. Hvid mappeagtig taske fra, ja stort set alle de tasker jeg kan lide, er jo fra Alexander Wang. Arty ring med isnende hvid sten. Kunne være flot at kombinere med den sorte. Da jeg købte min anden YSL blomsterring i Yves Saint Laurent butikken i Berlin havde ekspedienten en arty ring på hver hånd, hvor de sad på forskellige fingre og vendte hver sin vej. Den ene med sort sten, den anden med den rav agtige. Begge ringe i sølv. Det så extravagant, men alligevel elegant ud fordi de matchede, og så var hendes tøj til gengæld helt enkelt.

Og så til den sidste ting på collagen. Støvlerne. Støv-ler-ne! Det er selvfølgelig og desværre Isabel Marant der står bag. Selvfølgelig, fordi hun bare laver fuldstændig fantastiske støvler. Desværre, fordi de er vanvittig dyre. Men dyrk dem lige. Faconen. Halvt ruskind, halvt læder. Den karakteristiske pyramidehæl som også er på mine Otway støvler. Skaftet der går op i en spids. Og så de western agtige nittedekorationer. Bohemet, rå og westernagtige på én gang. Wow!

Hvad siger I idag, drømmer I med på noget af det?