Nu er der efterhånden fyldt godt op med nye varer i netbutikkerne, så synes det var tid til at genoptage “om fredagen må man godt drømme”. Konceptet ved disse indlæg er at jeg bare hiver ned, hvad jeg kan lide, af de virtuelle hylder uden at gå efter noget bestemt på forhånd. Og så opstår temaet på mærkværdigvis af sig selv undervejs. Det er ikke altid så realistiske ting, men det er også lige så meget ment til at tjene som inspiration både for jer og mig:) Denne fredag er det den kølige gråblå, jeg er faldet for. Synes det ser meget forfriskende og nordisk ud.

Kjole fra Acne med det smukkeste print! Den lidt firkantede facon med de draperede sider der falder indover armene er vildt flot.

Den qviltede jakke fra Isabel Marant er da bare alt, alt for forårsfin… Kan godt lide at mønsteret under quilten er dæmpet – jeg var aldrig på de der quiltede jakker der var fremme for nogle år siden, da jeg synes stofferne der blev brugt var for søde og sarte i pastelfarver. Men selve quilt effekten eeelsker jeg! Og denne her model er helt perfekt. Udover farven og mønsteret, kan jeg godt lide at quilten ligger i “striber”, de mørke kanter og faconen på ærmerne.

Jakken til højre er også fra Acne, og vitterligt en af de smukkeste jakker jeg længe har set! Feminin, speciel, oversize, lidt rå med kanterne, og på en måde alligevel lidt klassisk. Den rummer nærmest det hele.

Ja, og så skal jeg altså ha’ købt mig en god hvid t-shirt. Dette er muscle tee fra T by Alexander Wang. som er løs men ikke oversize, med v-hals og lomme på brystet.

Ringen fra Maria Black med løse kæder (der ikke virker alt for flagrende), er lidt en mini udgave af et “håndarmbånd“. Sikke en fin lille detalje at have på fingeren.

Og til sidst velkendte Brenda fra Alexander Wang i mørkeblå læder med sorte kanter. Den vil kunne bruges og fungere som en sort taske, fordi de sorte kanter ligesom lukker farven, men alligevel være mere unik og anderledes i den blå.

Ih drømme, drømme, drømme… Er der noget af dette I drømmer med om?