fredagsdrøm agtigtiagtigt.dkLidt af det jeg går og tænker på for tiden, bliver inspireret af, eller som jeg bare synes er pænt…

Buksedragten er det bedste bud på en buksedragt jeg længe har set. Med så gode detaljer: i stof med lidt struktur, V-udskæring, brede slidser ned langs de korte ærmer, løbegang i taljen og rynk forneden på bukserne. Tilpas cool, afslappet og pæn. Den smuttede desværre lige foran næsen på mig for et par uger siden, da jeg ellers havde lagt den i kurven, men da jeg så klikker hen til kassen for at betale var den udsolgt, hrmpf! Siden har jeg jævnligt tjekket for at se om den skulle være dukket op igen, men forgæves… Tænker ellers den vil være god nu om sommeren, måske ikke de her allervarmeste dage, men det der med bare at kunne trække i én enkelt beklædningsdel virker så dejligt befriende og nemt. Sandalerne fra Yvonne Koné er utroligt pæne og nu endelig kommet på udsalg. Jeg er lidt småforelsket i Balenciagas lædervarer for tiden. Det har ellers ikke sagt mig så meget førhen, men nu kan jeg godt lide det for det klassiske de udtrykker med et lille råt touch. Og så er jeg altså lidt en sucker for, når man kan få tasker, sko og armbånd i samme ‘serie’. Kan godt lide de små interne referencer. Og deres sorte læderarmbånd med giant silver hardware synes jeg virkelig godt om! Dette armbånd er så vidt jeg ved en ny model? Lidt voldsom, men faktisk ligner nitterne lidt blomster når de sidder sådan på række en masse, eller bær. Balenciaga taske modellen synes jeg ikke man har set så ofte, Polly hedder den. Den kan jeg godt lide den fordi den er så dyb og mere rund i kanterne, der er lidt rejsetaske over den. Især i denne ruskindsudgave gør modellen sig godt, med det spinkle matte sølvhardware op imod den store bløde, men alligevel firkantede taske.

…og så sker det jo, som det så ofte gør her om fredagen, at man (jeg) løbende finder ud af, hvilke ting der vil se godt ud sammen – buksedragt med flade sandaler, stor taske og et bredt læderarmbånd. Det ku være en god sammensætning…

Synes I ikke?:)