fredagsdrøm agtigtagtigt.dk    I denne uge har jeg næsten ikke kunne vente til det blev fredag på bloggen, for jeg har fundet et par rigtig gode ting, som jeg har glædet mig til at vise jer – nederdelen og sandalerne! Nederdelen først, i skaterskirt facon og læder – hvor god en kombi er det ikke lige? Den er fra TGTBB som jeg ikke har erfaring med endnu, men synes rigtig godt om konceptet med basis varer i gode materialer til en rimelig pris. Sandalerne synes jeg altså er lidt af et fund til prisen, de er en meget afdæmpet udgave af dem fra COS sidste år, men koster kun en tredjedel, selvom de er i læder. Det er så rart med sandaler, der har rem rundt om anklen, en smule plateau og klap bagpå. Og så fungerer de så godt med strømpebukser i indtil det bliver varmt nok uden. Nu har jeg jo lige anskaffet mig en hvid sweatshirt, men den her i quilt er også så fin, desværre røg den hurtigt i min størrelse. Synes det er så pænt med sølvsmykker med sort sten tilsat et outfit med hvide elementer, og er stadig lidt vild med dem fra Fashionology der i faconen er helt enkle og klassiske, men med rå upolerede sten. Jeg så et billede med ringen på, og stenen er faktisk så lille, at den vil være fin på lillefingeren. Og så tilsat en taske som jeg stadig er forelsket i ideen om (det er vist også et 2009 item), selvom jeg har ejet den, men solgte den videre fordi nuancen på den var blevet mere irgrøn end grå. Men som farven er på billedet synes jeg den er helt genial. Ligner nærmest sweatstof og er helt fantastisk til sort/hvide outfits. Håber Wang laver noget lignende igen, eller at tasken i den rette grå nuance dukker op på Trendsales.

Tilsat strømpebukser ville det her være et vildt dejligt forårssæt! Synes I ikke?:)