3450ed9626af11e3b95b22000a1fab39_7fdd3b26826ad11e3895222000aaa0568_7…kom til at holde blogferie uden at meddele det først. Undskyld;) Er smuttet i sommerhus på Sjælland, har råhygget med familien og nydt efteråret. Gået ture, grint, snakket, hygget, spist stegte ål med persillesovs, spillet brætspil, læst dameblade, bagt æblekage, kigget på stjerner og i det hele taget bare slappet fuldstændig af…

Her et par (tarvelige instagram) billeder fra min tur på færgen herover. Begge mine Balenciagaer er kommet med på tur! Så ingen skulderrem eller nemme løsninger ud i taskeholdningskunsten. Ikke så praktisk, men til gengæld pænt:) Og lidt mere velegnet til Hovedstaden, hvor jeg drager til imorgen, end her i sommerhuset, selvom clutchen har været en tur med på fiskerestaurant;)

Jeg er først hjemme igen til blogging på normal vis i weekenden engang. Jeg har fået taget lidt billeder herovre, som jeg bare ikke kan redigere i og få lagt op, så dem må vi vente med til jeg kommer hjem igen… Men lige om snart følger et lille indlæg om et tip om en cardigan.

Håber I også har det godt!