INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS

 kjole TOTEME │sandaler HERMES ORAN │ taske CHANEL│broche CHANEL │hårbøjle PICO

Favoritkjolen (som Totême har relanceret) med nye klassiske sandaler jeg endelig denne sommer kan tjekke af den store ultimtive ønskeliste, brochen fra min mand og den gamle hvide CHANEL taske der er et fint match til brochen og som blev luftet for første gang denne sommer.

Skønt at klæde sig lidt fint på igen! Der har ikke været så mange lejligheder som vanligt denne sommer. Men i går var vi inviteret til Skæbnehistorier på Fyrskibet der ligger i Frederiksholms Kanal. ‘Blixen, bobler og blinis’ hed det. Lige et koncept for mig. Blixen og bobler mine to favoritter til alle tider. Det var super fint og jeg kan kun anbefale at tjekke ud på Skæbnehistoriers side for fremtidige lignende arrangementer.