Jeg vidste med det samme, da jeg så dette i vinduet på butikken, at det skulle med mig hjem. Det er bare lige mig! Strikket, gråt og ribbet. Så lækkert! Og ved I hvad? Det er fra Gina Tricot til kun 150,- Det er dejlig blødt, selvfølgelig i kunststof, men det gør heller ikke så meget i denne model, for så holder det faconen bedre. Jeg er vild med pencilfaconen i strikudgaven, for så blir det mindre fint og mere blødt i udtrykket. Især til hverdag, hvor man lige hurtigt kan smide en bluse over og et par grove støvler til. Jeg tror det kommer til at hænge ofte på mig igennem efteråret og vinteren. Jeg vil bla bruge det med grå strømpebukser til. Prøv at se på billederne nedenunder, hvor pænt det kan se ud (billeder fra La Garconne, jeg har haft i min inspirationsmappe i et par år efterhånden). Nederdelen kan fås her i Gina Tricots webbutik. Jeg tror også jeg blir nødt til at købe det i sort, det ville jo næsten være dumt andet (: