Jeg har set dette på Monkis hjemmeside for et stykke tid siden, og bemærkede det straks pga kliklåsen, som jeg synes er noget af det mest charmerende. Får en til at tænke på gammeldags skoletasker… Jeg stod dog og overvejede lidt frem og tilbage i butikken idag, da jeg ikke helt ku´ vurdere om det bare blev et af den slags fjollekøb, man ikke rigtig får brugt og som egentlig er ret dyre i længden. Dem prøver jeg at undgå, det løber altså op. Nå, men det var det sidste og jeg endte med at købe det. Og jeg tror faktisk jeg blir glad for det, jeg har ikke rigtig noget tilsvarende bredt læderarmbånd – drømmer om det fra Balenciaga, men indtil det kommer i min besiddelse må dette gå. Det er faktisk i en fin kvalitet – ægte tykt læder, indridset “dance the day away” på bagsiden (: Kliklyden når man lukker det er skøn… Da jeg skulle betale fik jeg det nyeste Cover med gratis, dejligt! Så er det næsten som om man har fået armbåndet billigere (;