DSC_0926DSC_0923DSC_0924 Der gik ikke langt tid før jeg klikkede disse hjem, det gjorde der til gengæld før jeg modtog dem, 2 uger. Men de skulle også lige en tur forbi tolden, 337 kom der oveni i de 744 jeg gav for dem efter jeg fandt en 10% kode (TULIP måske virker den stadig), så altså ialt små 1100kr. Det tror jeg er meget lig de danske priser for almindelige 8-huls, men ved ikke om disse quiltede udgaver overhovedet bliver forhandlet i DK.

Angående størrelsen kan det være lidt svært at gennemskue, hvornår der bliver brugt UK eller US størrelser. På Revolves hjemmeside er det US. Jeg er en meget ren 39 og købte disse i US8 altså en UK6 og de passer lige præcis, men kunne heller ikke være mindre, i hvert fald ikke smallere. De andre hvide jeg har, der er meget for store er en US9 og en UK7 men svarer til en EU 41, så der er altså et mærkeligt spring fra 39 til 41!

Nå, nok om priser og størrelser nu til æstetikken og kvaliteten. De er meget fine. Et langt finere og mere feminint udtryk end Dr Martens normalt har. Og de virker også blødere i skindet. Har ikke haft dem på endnu, men satser på det ikke bliver en ligeså hård omgang før de er gået til, som det normalt er med Docs. Selv snørebåndet er ligesom mere tyndt og fint. Og så alligevel lidt tilbage til praktiske, nu vi går det koldere og vådere vejr i møde, for det jeg også synes er rart ved disse, er at de kan klare al slags vejr, men i quilt bliver det praktiske og pæne kombineret. Og det elsker jeg!