DSC_0808DSC_0806Mit første Balenciaga køb! Envelope clutchen. Det var også på tide;) I kombinatonen sølv giant 21 hardware og sort læder – helt klart den lækreste kombination, synes jeg. Den bliver ikke lavet mere med 21 giant hardware, men jeg fandt den på Trendsales – og til en billig pris fordi den er blevet omfarvet. Jeg elsker det look denne her clutch giver, i de forskellige måder man holder den på. Og fornemmelsen af den er i det hele taget så lækker. Virkelig lækker. Er rigtig glad for at den er flyttet ind, har ønsket mig den i årevis, så tror også jeg vil blive ved med at være glad for den i mange år frem. Den har vel nærmest klassiker status. Og den bliver skøn, selvfølgelig til de fine og festlige anledninger, men også som kontrast til hverdagens sneaks, jeans og joggingbukser (der kan jo være vildt meget i! Så den kan sagtens komme med på tur…). Er simpelthen bare så glad for at det lykkedes mig at finde den!