DSC_0065 DSC_0052 DSC_0053DSC_0056 DSC_0062Der står altså for meget Stina på disse støvler, til at jeg kunne lade dem passere. IM wedge sneakers i 100% sort. Som jeg første gang skrev om i dette indlæg for en måneds tid siden. Jeg havde egentlig håbet, at jeg kunne trække købet af disse til næste måned, men pludselig var der kun et par tilbage i min størrelse…

Og jeg er simpelthen så, så glad for at få dem i denne udgave! Synes de er meget pænere og mere anvendelige i helt sort glat skind. Jeg affandt mig aldrig helt med dem i ruskind, det hele blev ligesom for blødt. Men selve deres funktion har jeg savnet, som jeg nævnte her. Det er så rart at kunne hoppe i høje støvler, der er lige så behagelige som futter! Og de er et perfekt match til de draperede nederdele. Og skindleggings hvor jeg gerne vil have høje støvler på til, men ikke nogle der er for rå eller hårde i udtrykket, der vil de også være gode. En virkelig garderobe-redder. For mig.

Jeg bestilte dem hos Luisaviaroma onsdag eftermiddag og modtog dem allerede torsdag! Og så var leveringen endda gratis. De endte faktisk også med at være 300kr billigere, end de andre jeg købte i Aa…

Og tænk at jeg endnu engang kan skrive: at “nu kan de også streges af listen” ☺

(…så kommer der altså heller ikke flere “nye køb”-indlæg foreløbig, hvis vi skal have mad på bordet resten af måneden;)…)