DSC_0497 DSC_0504 DSC_0509DSC_0499Jeg er simpelthen SÅ glad for at jeg nåede at finde og modtage denne kjole inden jeg skal til Barcelona (imorgen:) juhu!). Der er ret varmt dernede nu og at kunne daske rundt i byen i en tynd t-shirt kjole må være det mest behagelige.

Den er så dejlig i semi transparent og meget blød viscose. Den har en smuk vig v-hals udskæring, rå kanter forneden og på ærmerne, er en lille smule længere bagpå og runder så fint. Længden går lige til knæerne. Simpelthen så lækker faktisk! Fandt den ved et tilfælde på H&Ms webshop – eller det var jo ikke et tilfælde at jeg var på H&Ms webshop, det er jeg nærmest dagligt, men den er fra HM+ linjen, og der finder jeg sjældent noget fordi jeg synes pasformen er dårlig, men tror den dukkede op da jeg søgte på “sorte kjoler”. Og sådan en kjole her kan jo næsten ikke blive stor og løs nok…

Den kan findes online her.

…jeg havde den på igår, på ‘årets varmeste dag’ til Stella Polaris. Det kommer der lidt billeder af senere…