DSC_0017Jeg havde jo egentlig købt mig et par quiltede joggingbukser, men de er meget tykke i stoffet og altså desværre ikke super anvendelige som “pæne” joggingbukser.

For et par uger siden så jeg så disse i H&M og tog dem med hjem med det samme. Materialet er anderledes lækkert og faconen virkelig cool og klædelig. Og der kommer ikke knæ i! Har allerede brugt dem vildt meget (komfortabelt tøj er bare det bedste!) og de holder altså faconen ret godt. Størrelsen på quilten er også rigtig god, det giver en mere synlig struktur. Det er dem jeg havde på her. De kunne også være flotte at bruge mere elegant og klassisk til stilletter og en jakke.

Så lige at de nu er kommet online, så det ville jeg tippe jer om. Til orientering synes jeg ikke de er helt ligeså skinnende i virkeligheden som på produktbilledet.