DSC_0845 DSC_0855DSC_0854 DSC_0852Jeg har i den grad, i alt for lang tid, manglet en lille sort crossover taske, så selvfølgelig var det en pouch helt i sort, som en læser ganske rigtigt gættede:) Jeg havde egentlig købt og betalt en mini Brenda fra Alexander Wang for et par måneder siden på Nués webshop, men fordi de havde lavet en fejl, var den alligevel ikke på lager. Og i mellemtiden blev den udsolgt alle andre steder. Så da en god rabatkode til Luisaviaroma kom mig en hænde og jeg fik solgt min Donna, investerede jeg i denne istedet. Mere klassisk, enkel og nedtonet, og anderledes i udtrykket end de tasker jeg ellers har. Kan på trods af dens lille størrelse (bare vent til I ser den i et outfit, så kan man bedre fornemme størrelsen, den er så lille og sød) rumme rigtig meget, (endda en lille 33cl vandflaske -vigtigt!). Og den er god at holde orden og fingerere rundt i. Jeg er vild med dens boxy look! Der er på en måde lidt noget gammeldags herretaske over den… Den er simpelthen så perfekt syet, at man ikke finder et lille sting der er skævt. Og kvaliteten af læderet kunne heller ikke være bedre. En investering der kommer til at holde i mange år. Jeg er meget glad for den, det er virkelig über luksus og den passer til alt. Især i denne sort-glat-læder-med-gun-metal-hardware, som jeg jo helt klart synes er den sejeste kombination;)