DSC_0483 DSC_0486 DSC_0492Hvert år til januar udsalget har jeg som regel èn god (læs: dyr) ting, jeg holder øje med. Noget jeg har ønsket mig igennem sæsonen, som jeg ikke vil give fuld pris for, men som er i så god en kvalitet, at det kan tjene som en langtidsinvestering. Sidste år var det Comet støvlerne fra Acne, som jeg stadig er meget glad for. I år Scarlet støvlerne fra Isabel Marant. Både på Net A Porter og YouHeShe holdt jeg øje. På Net A Porter, nåede de kun at blive nedsat med 40% før de blev udsolgt, men hos YouHeShe var der -60% lige omkring lønningsdag sidste måned, og lige præcis et par tilbage i min størrelse (som så var str 40, selvom jeg plejer at bruge 39, men jeg havde forhørt mig om at man skulle gå en størrelse op, og de passer perfekt). Vi var bestemt for hinanden. – ej pjat, men heldigt var det i hvert fald…

Jeg elsker jo, når materialer bliver blandet og her får jeg både ruskind og pony i sammensætning til det glatte læder. Meget smukt. Og så er jeg vild med de sporty velcroremme! Giver et skarpt udtryk med en reference til hendes sneakers.

De optrådte på bloggen her tilbage i august måned.