DSC_0525 DSC_0527 DSC_0528Måtte selvfølgelig have den hvide udgave af de draperede nederdele, så jeg har den i alle “mine” farvenuancer;) Snuppede den sidste på The Outnet. Jeg er vild med stoffet der helt net agtigt, rigtig lækkert, men det gør den så også meget mindre stretchy, og dermed kortere og mere fast i det. Så overvejer faktisk lidt om jeg skal beholde den… Desværre. Havde ellers glædet mig til en hvid sommerudgave af yndlingsnederdelen. Men overvejer faktisk også lidt at pille syningen op forneden, og sy dem sammen igen lige, nu er de jo syet sammen forskudt så den draperer, så ville længden passe. Det kunne være en ret fin lige sommernederdel i netstoffet, som har en cool effekt i sig selv. Jeg går lige lidt i tænkeboks!

(….det skal man altså være opmærksom på, når man køber de draperede nederdele (over nettet), hvilket stof de er lavet i. Det gør en kæmpe forskel for pasformen. De grå og den sorte jeg har er i super blød jersey (den sorte er næsten blevet for stor så den ikke draperer så meget). Den melerede er i noget strik agtigt der gør den mindre stretchy, kortere og varmere. Og så denne her som altså også er lavet i noget mere fast stof…)