DSC_0466 DSC_0467 DSC_0469 DSC_0470Jeg ærgrede mig SÅ meget over, at jeg i første omgang ikke slog til på denne hvide quiltet strik fra Topshop. Især da jeg så den på denne unge dame i dette outfit, som er præcis sådan jeg bla også vil bruge den med denne nederdel (som jeg skylder jer billeder af på). Men, men, men, jeg blev ved at holde øje og sandelig om den ikke kom igen. Pyha! Og den skuffer ikke. Er blød og let i det, en rigtig god sommerstrik. Manden kommenterede ovenikøbet at den var cool, da jeg tog den på i dag. Da jeg spurgte, hvorfor han synes det, svarede han at den minder om min Chanel taske, og kombinationen af noget eksklusivt i strukturen og den afslappede facon, gør at den syner af mere end bare highstreet “selvom han selvfølgelig ikke vidste hvad jeg havde givet for den” – jeg kunne berolige ham med, at den kun har kostet ca 350kr;) Jeg synes også den har noget grafisk smukt over sig.

Den er i tilbage i alle størrelser her. Nu er det så bare at håbe på de laver den i sort også he he…