DSC_0584 DSC_0585 DSC_0589 DSC_0591 DSC_0593 DSC_0596 DSC_0600 DSC_0601Jeg synes simpelthen & Other Stories gør det så godt hvad fodtøj angår! Der er ikke så meget af tøjet der siger mig noget. Og nu har jeg været i den fysiske butik og den virker ærlig talt lidt uoverskuelig og lidet inspirerende på mig… Men jeg synes altså de laver det ene interessante par sko efter det andet. Med anderledes detaljer, i gode materialer og til rimelige priser. Som jeg dedikerede dette indlæg til, så er de svaret på mine sorte sandal bønner. Faktisk har jeg købt 3 par derfra. Med hver deres funktion, særkende og berettigelse selvfølgelig;) Og fordi to af parrene blev nedsat med 50%. Bla dette par. 175,- kom de ned på. 175! Og de er simpelthen så gennemførte og gennemarbejdede. Der er brugt læder på den indvendige sål, på flappen og i kanterne. Jeg er vild med blandingen af de forskellige materialer og overflader: den takkede gummi sål, den flettede kant, det ru kanvas og det glatte læder. Og hybriden af snøresko møder espadrille møder sandal.

De kan købes her (- til altså kun 175!).