DSC_0475DSC_0484 DSC_0479 DSC_0480 DSC_0483DSC_0486Er dette ikke bare noget nær den pæneste sorte sweatshirt nogensinde? Det synes jeg det er. Med det samme jeg så en flig af ærmet stikke ud på tøjstativet, synes jeg stoffet var fantastisk, og da jeg tog det nærmere i øjesyn og konstaterede at det ovenikøbet var en sweatshirt (Stinas yndlingsoverdel lige for tiden), var jeg helt væk i den. Men da jeg havde besluttet mig for først at få prøvet espadrillerne i Nag, og spendere alle pengene på denne ene ting, købte jeg den ikke i første omgang, og fik af en eller anden grund ikke lagt den til side. Espadrillaerne havde de ikke i min størrelse, og så var sweatshirten selvfølgelig væk da jeg kom tilbage. Hulk. Jeg styrtede rundt i alle 3 H&M Trend butikker i indre by, men forgæves. Og på trods af at jeg fandt flere andre rigtig gode ting, var det ligesom ikke helt godt fordi sweatshirten manglede… Sikke noget, skam dig Stina! Men, fryd og gammen, da jeg så kom tilbage til Aa og som noget af det første tjekkede min lokale H&M, hang der en til mig der. Jah:) Det er ligesom man værdsætter tingene endnu mere, når man har været på jagt, eller køber den sidste af noget, er det ikke rigtigt? Der går vist lidt sport i det…

Nå, men tilbage til selve sweatshirten. Jeg synes effekten med de to slags stof er helt fantastisk! Brokade med en blank lidt plastik-agtig overflade, der giver så meget dybde, spil og historie. Den rummer mange stilarter i sig. Noget mørk romantisk, noget liiidt avantgardistisk, noget sporty, noget mystisk. Det er selvfølgelig bare en sort sweatshirt med lidt ekstra. Den sorte sweatshirt jeg har fra Gina Tricot skambruger jeg, så den kan godt trænge til lidt aflastning. Denne her er kortere og mere tætsiddende (faktisk lidt lille i størrelsen), så den kan ikke anvendes på helt samme måde som en stor, lang og løs sweatshirt. Især til nederdele vil den være god. Skater, draperede, læder, pencils. For anvendes det skal den! Og med dens smukke struktur som effekt i sig selv, behøver der ikke så meget andet til…