DSC_0475 DSC_0477 DSC_0479Mit første udsalgskøb. De var netop blevet sat ned med 50% da jeg kom ind i & Other Stories butikken og jeg synes altså de er lidt skønne og skæve. Har en svaghed for flet, så en hel sko i groft læderflet, kunne jeg næsten ikke lade passere… Slet ikke til en god pris! Kan godt lide det håndværksmæssige der ligger i fletten (de er så heller ikke helt ens og det irriterer mig faktisk, for det bliver ret tydeligt når de kommer på, men prøver at se det som en charme ved det håndlavede…). Det giver en kraftig struktur effekt på fødderne, som man ikke så ofte opnår med fodtøjet.

Selve fletten er superblød, så det er lidt som at stikke fødderne i en pose (udseendet og opbygningen af skoen minder mig også lidt om et par sivsko;)), og sålen let. I det hele taget en hyggelig sko.

De fås online her.