Det var disse pumps der blev mine. Egentlig ønskede jeg mig nok en smule mere Acnes Vega med den nuprede hæl, men da disse kom på udsalg til halv pris hos Trier, med kun et par tilbage i min størrelse, slog jeg til! Jeg kan ikke være helt sikker på at kunne få Vega til halv pris, og meget mere vil jeg helst ikke give… Desuden blev jeg enig med mig selv om, at disse nok er mere klædelige til mig. Vega er meget runde og Minnie Mouse agtige – det er også det skønne ved dem, men når man i forvejen har runde former, kan jeg godt blive i tvivl, om de vil være pæne til mig… Disse har et lettere udtryk.

Jeg synes de er meget smukke, og på en måde rimelig klassiske, samtidig med at de jo er så meget en nyfortolkning! Men hos mig blir de et klassisk indslag. Jeg mangler en høj, enkel sko til pæn brug. Jeg elsker måden snuden er lavet på. Og selvfølgelig kunne jeg heller ikke stå for blandingen af ruskind og læder. Det er også en lækker detalje, at hælen er betrukket med læder. De er så nemme at gå i. Ingen problemer. Hurra for plateau! Jeg glæder mig til at lege fin dame med disse på (: