Da netbutikken Zalando var så flinke, at give mig et gavekort til deres butik, kunne jeg nemt søge i deres skoafdeling, under Zalandos sneakers, vælge sneakers fra Reebok (man kan faktisk også farvesortere for at gøre det endnu mere specifikt), og så finde frem til disse, som jeg har overvejet siden i sommers. Så nu måtte det endelig være! Jeg er vild med deres retro-agtige look, lidt spidse snude og den tykke sål der bliver højere bagtil. Selvom man ser dem mange steder, har jeg ikke fundet noget bedre alternativ til hvide sneakers. Og nu når jeg har dem, har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg kan vildt godt lide deres udtryk! De kom rimelig hurtigt efter et par dage, og jeg tog dem straks i brug på trods af snevejret – eller måske lige netop derfor for man står godt fast i dem, og de er også overraskende varme. Jeg er rigtig glad for endelig at have erhvervet mig et par hvide sneakers og jeg ser dem bla for mig som matchende kontrast til min nye hvide Chanel taske… Hvid vinter!