Dette er så den sidste af de 3 ting! Uldnederdelen fra Samsøe. Og for lige at få gjort den lille gættekonkurrence færdig, så var der som sagt en der gættede fuldstændig rigtigt. Og det var endda den allerførste kommentar! Rimelig godt ramt Lisa;)

Nå, tilbage til nederdelen. – Det er generelt en udfordring, at finde nederdele der ikke er for korte, men heller ikke damede. Denne her så jeg første gang i Århus, så med det samme kunne jeg mærke på kvaliteten af stoffet, der er virkelig lækkert. Tyk, fed blød uld. Man føler virkelig man får noget med gods i. Den minder om ‘Romantic’ nederdelene fra Acne, men er heldigvis lavet lidt længere. Juhu! Jeg skal vænne mig lidt til den struttende facon, men det er en rar afveksling til de draperede tube nederdele. Det giver en helt anden silhouet.

Jeg er vild med kombinationen af tyk varm uld, og den fine feminine facon. Den perfekte vinternederdel.

Jeg har vist den før et par gange her og her. Der er også lidt ideer til sammensætninger…