Jeg har da vist aldrig fået vist jer min seje nitteskjorte fra Storm&Marie?! Den er jo helt tilbage fra Januar udsalget, hvor jeg vha diverse rabatkoder endte med at give 300,- for den istedet for nyprisen på 1200,- Jeg har ikke rigtig fået den brugt, selvom jeg egentlig er ret forelsket i den. Elsker at den er lidt for meget! “De dejligste overdrevne countryvibrationer på en rocket måde” for at citere mig selv fra tidligere he he…;)

Jeg var overrasket over at stoffet viste sig at være tykt og stift som cowboystof, troede den faldt blødere. Men det gør ikke spor. Jeg vil bruge den stående åben udover en t-shirt… Et par Acne Pistols på fødderne til ville klæde den noget så godt.

Kan I lide den? Og hvad ville I sætte den sammen med?:)

(…der er en enkelt tilbage i xsmall her hvis det skulle interessere nogle…)