Jeg var jo heldig at vinde essie neglelakker i Costumes konkurrence. Jeg vil gerne fremhæve èn af farverne, nemlig den der hedder Bobbing For Baubles. Den har den smukkeste midnatsblå farve. Det er altid svært at fange farvenuancer 100% på billeder, men jeg håber I kan fornemme det… Jeg har kun taget et lag på. Hvis man evt har været på jagt efter Chanels blå neglelaks denne sæson, er denne her et alternativ. Den er så dyb og smuk i farven. Og en god afveksling til en sort neglelak.

Disse to farver har I mulighed for at vinde! Du skal blot være fast læser af bloggen (MEGET GERNE på Bloglovin jeg blir så glad, men det er ikke et krav (; ), og så bare skrive i kommentarfeltet, hvilken farve du bedst kunne tænke dig. Den lavendelagtige til venstre hedder Bangle Jangle. Den pudderfarvede til højre hedder Brooch The Subject. Så trækker jeg to vindere på mandag (: