Jeg har fået suppleret min nye dagcreme med endnu en lille ting fra Amazing Spaze. En ansigtstonic der består af jasmin- og rosenblomstervand. Jeg bruger den som en skintonic, efter jeg har renset huden, da den er poresammentrækkende. Men også, og næsten endnu bedre, som en opfrisker i løbet af dagen ovenpå makeupen (den er lavet som en spray). Hvis ikke man har prøvet det koncept kan det virkelig anbefales! Det er så  dejligt med sådan et friskt pust i ansigtet. Jeg har før haft lignende fra John Masters, Jurlique og Jane Iredale, også med rosenvand i, og man føler virkelig man bliver frisket op og får fornyet fugt og rosenrøde kinder, dér midt på dagen, hvor det er længe siden man har puttet creme på. Hvis man er meget indenfor i tør luft foran computeren (eller i flyet på rejse), er det nemt med ekstra fugt på den måde. Desuden har den også en fikserende effekt på mineralpudderen. Og så dufter den bare så skønt!