DSC_0517 DSC_0523 (1)neglelak ‘Swanskin Beige’ ┃læbestift ‘Pointelle Flesh‘ (aff.)

Om sommeren synes jeg, det er finest med bare en anelse makeup til at understrege det sommerlige og friske. Nude (eller pudder) og lyserøde nuancer giver den mest naturlige og diskrete effekt. Især når huden har lyserød undertone som min.

Først på sommeren bestemte jeg mig for at neglene også skulle være nude i år. Jeg gik derfor på en lille neglelaks jagt, der plejer at begynde og slutte hos Chanel. Men jeg kunne ikke lige finde en oplagt nude nuance hos dem, men faldt istedet over ‘Swanskin Beige‘, da jeg var på sko udsalg hos & Other Stories. Perfekt nude. Den er fin både i et enkelt hurtigt lag, der giver et velplejet look, men flottest i tre, hvor farven træder tydeligt frem. Jeg bruger den samtidig på både hænder og tånegle i varierende antal lag.

En nude læbestift trængte jeg også til. Jeg har længe været glad for denne fra Chanel, men spurgte lige pigen i Stories om de havde en god nude og hun anbefalede mig straks farven Pointelle Flesh, som hun selv var rigtig glad for. Ikke en jeg selv ville være kommet frem til, når man lige ser farven, men da jeg prøvede den på, var den altså ret så fin. Ikke nude, men nærmere end forlængelse af det røde der allerede er i ens læber. Meget naturlig og opfriskende.

Et par nye sommer makeup favoritter hos mig, som jeg gerne vil anbefale! Og så kommer Stories makeup ind på en klar andenplads, når økonomien ikke lige er til Chanel. Både for kvalitet, udvalg og indpakning.