DSC_0925DSC_0918DSC_0932DSC_0921 DSC_0927Man kan jo forsøge sig med utallige variationer og kombinationer af de der fyldte chokolader. Kraftigt inspireret af denne opskrift, lavede jeg nogle der minder forfærdelig meget i smagen om Snickers! Bare uden alt for meget dumt gøgl i… Chokoladen bliver blandet med peanutbutter, så den bliver lysere og får ikke det der knæk. De er også mere fedtede i det og smelter hurtigt, lidt ligesom “icekonfekt” – så hav en serviet klar!;) Jeg synes iøvrigt at det bliver bedst med den creamy istedet for crunchy peanutbutter, den samler sig bedre med chokoladen. De økologiske uristede og usaltede peanuts købte jeg i Føtex. Men man kan også bare bruge almindelige peanuts, så bliver det selvfølgelig endnu mere salt og kraftigt i smagen. I forvejen er de ret fyldige både i smag og konsistens! En intens mundfuld.

Du skal bruge:

  • 100 g mørk chokolade 85%
  • peanuts (ved ikke lige hvor mange jeg brugte, måske 25g?)
  • 2 spsk creamy peanutbutter
  • dolce latte karamelcreme 10 teskefulde
  • 10 små forme

Smelt chokoladen over vandbad. Når den er smeltet røres peanutbutter i, til det er ensartet. I formene lægges en bund af peanuts. Med to skeer puttes en klat karamelcreme ovenpå nødderne. Formene fyldes med den flydende chokolade/nødde-blanding. Skal stivne i køleskabet en times tid. Og voila! Næsten-sunde-økologiske-fyldte-snickers-chokolader. Hvis de skal være helt sunde kan man udelade karamelcremen…