DSC_0614 DSC_0618DSC_0622 DSC_0633 DSC_0641DSC_0644 DSC_0657DSC_0623DSC_0618-2 DSC_0631 DSC_0666DSC_0658Når man er desperado lækkersulten og skal lave noget ud af det man har i køkkenskabene, kan de lækreste ting opstå! Så gælder det om kun at have gode sager hjemme. Disse er hurtige at lave, så delikat lækre og næsten ikke usunde. Karamelcremen kan jeg ikke helt forsvare, men chokoladen har en høj kakaoprocent på 85% og kombineret med nødderne er de ikke alt for slemme mod blodsukkeret.

Du skal bruge:

  • en plade mørk chokolade mindst 70% gerne 85%
  • saltede macademianødder ca 50g
  • dolce latte karamelcreme
  • 8-10 små forme

Smelt chokoladen over vandbad. Hak nødderne groft. Læg en bund af nødder i formene. Gem det fineste nøddesmulder til pynt. Put en klat karamel på med to skeer. Hæld den smeltede chokolade over til fyldet er dækket, måske er det nødvendigt at rykke karamellen lidt ned med en teske. Drys med nøddesmulderet. Så skal de bare stå i køleskabet en times tid, og der er fyldt chokolade med knæk og et indre af salte knasende nødder og blød karamel. Mmm…