DSC_0322DSC_0324Igår var jeg i Århus og jeg endte med at slæbe det halve af Weekday butikken med hjem! Jeg fandt så mange gode ting. Blandt andet dette stribede sæt. Sommerlige mælkedrenge striber og et lidt artigt og nørdet udtryk. Et Sæt. E n d e l i g. Det ser ligesom bare ud af mere. Plus at det kan bruges på mange forskellige måder både sammen og hver for sig. Synes dette er så forfriskende ifht hvad jeg ellers ejer – striber, skjorte og fluffy bomuldsnederdel i et! Tror jeg korter af skjorten, som jeg har set det hos Anne (det er jo simpelthen så fint på hende).

Det findes online, skjorten her og nederdelen her.

PS: Da jeg holdt blogpause lovede jeg mig selv, at jeg ikke skulle undskylde og bekymre mig alt for meget, men først og fremmest hygge mig med at blogge. Alligevel har jeg det bedst med at blogge sådan cirka dagligt. Som i h v e r dag. Men nu kom jeg altså lige til at holde lidt sommerferiefri… Selvom jeg har så mange billeder klar og indlæg, der bare skal redigeres og skrives færdigt. Men altså. Jeg arbejder på at tage det stille og roligt. Ville bare lige lade en bemærkning falde og sige at jeg stadig elsker arbejdet med bloggen og jer! Det er bare det der med langsommeligheden, ikke ;)