2014-04-30 16.50.16 2014-04-30 16.50.12-1Den er så meget mig (selvom den jo egentlig er Maries, good job Marie!) denne taske i pony OG med kroko, at jeg måtte have fingrene i den.

Er allerede blevet rigtig glad for den, da den er let og rar at have hængene som crossover. Kæden har en ret god længde og pæn detalje at der er pony for enden af kæden. Den er nem at komme i, rummelig ifht hvor lille den er, blød med flere gode små lommer. Og vigtigt – udover designet – så er det så dejligt, at den har den korte hank, så man også kan bære den i hånden (og at den hank også er i pony og kan pynte og bryde krokodelen når den ikke er i brug). Desuden lækker detalje at fronten går fra fin til en mere grov kroko struktur.

Den er rigtig god og udtryksfuld til et helt sort outfit, fordi den rummer struktur og kontraster i sig selv. Og kan fint anvendes både til hverdag+sneakers, og til kjole+høje hæle.

Jeg har købt den i Hanne Øvad som vist er den eneste der forhandler The Battle tasker i Aa (og som er med i Forbrugsforeningen, så man kan få lidt rabat på den måde).

I kan se bedre detaljebilleder her og læse om The Battle her. Jeg synes det er tydeligt, hvordan de forskellige bloggeres stil kommer til udtryk på taskerne. Som I nok kan regne ud er min stemme altså gået til Marie.