vintage fund agtigtagtigt.dk kjole 65kr || bluse 45kr

I fredags var vi en tur i Kalundborg for at handle lidt godt ind til weekenden i sommerhus – Summerbird flødeboller, god vin og den slags fornødenheder ;) På vores vej ned igennem hovedgaden kom vi forbi en stor genbrugsforretning. Jeg sagde til min mand, at det sikkert var sådan et sted man kunne gøre gode fund, så jeg tog lige en kigger. Ganske rigtigt, jeg var heldig. Jeg faldt nemlig over disse fine plisserede sager. Materialerne er simpelthen så lækre, samt kvaliteten og detaljerne rigtig gode på begge. Måske tænker man, de kan virke en anelse gammelkone agtige, men jeg synes de er helt vildt vintage-fine! Selvfølgelig kræver de den rette styling – men personlige sølvsmykker og høje rå støvler vil gøre rigtig meget.

Mine nye Isabel Marant vil især være gode til blusen, der er lidt 80’er cool. Fin detalje med de 3 knapper i midten og det ensfarvede sorte plisserede stykke, der er under. Kan også godt lide kraven, og sølvprintet er da ret lækkert.

Kjolens ruffle detaljer er jo meget fremme for tiden, synes også den har en lille smule charleston over sig. Den har den helt rigtige længde til knæene, og igen – et par høje sko, en lækker taske og lidt sort om øjnene, så vil man være good to go. Begge dele er endnu pænere når de kommer på, stoffet falder nemlig ret pænt.

Jeg er ihvertfald meget glad for mine genbrugsfund og har allerede haft kjolen på :)