tunika agtigtagtigt.dk tunika Noa Noa 240,-

Efter at have brugt ugen på at passe hus på landet, er jeg kommet hjem igen. På en tur til Slagelse i den forbindelse, købte jeg denne skønne monokrome tunika i Noa Noa nedsat med 70%. Det er mange år siden, jeg sidst har købt noget i Noa Noa, men efter at have set denne på Stonemuses instagram, måtte jeg tjekke, om den mon var tilbage i butikken og der var jeg altså heldig. Synes virkelig den er noget så boho lækker! Som den ultimative sommerbeklædning tunikaen er, er den rigtig dejlig nu, hvor luften er så tung og varm. Fin i sig selv som kjole, god over badetøj, cool over skindleggings. Men jeg tænker, at den også kan trækkes længere ind i efteråret med en rullekrave under, strømpebukser og rå ankelstøvler.tunika agtigtagtigt.dkDSC_0578 (1)tunika agtigtagtigt.dk