ruskinds culottes bukser agtigtagtigt.dk - 1 Culottes bukser i ruskind H&M Trend

Jeg synes simpelthen, de er noget af det skønneste disse culottes bukser i ruskind! Snittet og materialet spiller bare så godt sammen. Modellen bliver noget hyggeligere i ruskind, end hvis det var blankt læder. Og de er så løse, bløde og lækre at have på. Når læderbukser bliver for varme og besværlige at være iført, har disse en anden lethed. De vil være super fine med bare ben og sneakers, eller sandaler når det bliver varmt nok. Nu bruger jeg dem med strik og ankelstøvler. Perfekte som “overgangs” skindbukser.

Som tidligere nævnt er jeg ret begejstret for H&Ms lædervarer. De rammer ofte spot on med deres designs. Og i pasforme og størrelser jeg kan passe. Som skjorten her. Eller disse bukser med svaj. Og nederdelen som jeg har haft i et par år, og stadig bruger nærmest hver uge. Nu har jeg bare brug for, at de laver en sort læderjakke der dur ;) Og en ruskindsnederdel, som jeg også har jagtet i årevis…

Jeg fik dem med en eller anden rabatkode, så har ikke betalt fuld pris. Der er ingen kode lige i skrivende stund, men de kommer hele tiden, så det er værd lige at være opmærksom på.

Glæder mig til at vise dem på :)ruskinds culottes bukser agtigtagtigt.dk - 2 (1)