DSC_0743Leila K. kjole Rough Rugs 1199,-

Efter at have drømt om den både her og der måtte det ende med, at jeg købte partisanerkjolen. Den er bare rigtig meget mig. Stoffet er så lækkert levende i de forskellige vævninger. Den er måske ikke helt årstidssvarende, men jeg vil bruge den løs med skindleggings under og et par sneakers til. Eller tykke strømpebukser og disse støvler. Tror den skal på til et fint event, Trendsales har inviteret mig til. Hvis man har lidt tøjkrise, er det altid rart at kunne smide en kjole over hovedet, fordi den står lidt i sig selv. Så kan man trække den i forskellige retninger med tilbehøret, alt efter humør og anledning.

Den er udsolgt på hjemmesiden, men No.9 i Studiestræde har vist et par stykker tilbage. Jeg fandt en helt ubrugt på Trendsales til halv pris.rough rugs agtigtagtigt1857867-10-1410803494334Dette billede er ikke mit eget, men synes det så fint viser, hvordan stofferne bliver brugt forskelligt. Og både tøjstativet og kjolen har jeg jo ;)