ruskindsstoevler agtigtagtigt.dk - 1Støvler H&M

En lille drøm er gået i opfyldelse med disse støvler, for jeg har alle dage, syntes det var så pænt, med støvler der går til nederdelens kant, eller at nederdelen går helt udover støvlerne. Og jeg er helt vild med faconen på disse! Snuden der hverken er rund eller spids, utrolig fin silhuet det giver. Og ikke mindst hælen der er perfekt – giver lidt højde, men er det nemmeste at gå i. Den slags støvler skal nemlig heller ikke være flade, det er ikke så klædeligt, medmindre man har helt slanke ben, eller for høje, for så bliver det nærmest lidt anstrengende at se på, og man får dem ikke brugt. Disse er virkelig ideele. Ovenikøbet i ruskind! Et af mine all time favorite yndlings materialer.

Tilbage til længden, for det kan altså, for nogen af os, være lidt svært, at finde nogen man kan passe. Men jeg var så forelsket i denne model, at jeg bestilte dem hjem, med henblik på at bruge dem til under knæet. Og fordi jeg er meget begejstret for H&Ms lædervarer, der er i god kvalitet og ofte har stræk i. Rynkerne det giver, tager jeg som en del af looket ;) Og jeg går alligevel kun med midi nederdele og ikke korte, så de behøver ikke gå længere op på benet. Synes som sagt, at det giver et helt anderledes pænt og klassisk look med den længde nederdel til de helt lange støvler :)

Jeg har fundet lidt alternativer til jeg nederst i indlægget. Asos har endda også nogle med ‘wide fit’. Så er jeg altså ikke den eneste med det problem ;)ruskindsstoevler agtigtagtigt.dk - 1 (3) ruskindsstoevler agtigtagtigt.dk - 4

Alternativer:

affiliate links