DSC_0470

For nogle uger siden skrev de på Utzons instagram profil, at de havde fået net hjem fra Lala Berlin og man skulle vist være hurtig for at få fingrene i et, før de blev udsolgt. Ida var så hjælpsom at tilbyde, at købe det for mig og sende det efterfølgende. Så sødt altså! Nettet koster kun 150,- så det er en meget billig måde, at få en lille bid af Lala Berlins mønstrede univers på.

Jeg har ellers ikke været så meget med på det med at bruge net. Jeg synes hurtigt det kan se nusset og lidt tarveligt ud. Og som den taskedame jeg er, vil jeg helst ikke misse en chance for at bruge en “rigtig” taske ;) Men det er virkelig smart og dejligt som et supplement, når jeg kun har en lille dekorativ cross body på, hvor der kun lige netop er plads til pung, mobil, nøgler og læbestift. Så kan jeg have nettet ved siden af til vandflaske, kamera, vådservietter, paraply og den slags praktiske sager. Og til at fylde i, hvis jeg skulle få købt noget på min vej. Der kan være meget i, uden det bliver besværligt. Det fungerer overraskende godt, fordi det hænger så godt på skulderen, men uden at genere. Mønsteret er jo vældig pænt og passer til alt! Og kan skabe lidt mønstermix.

Nettet er i en lidt god kvalitet, der holder sig pænt. Man kan finde det online her. Jeg kan også ret godt lide det stribede Lala Girl og det med fuglene – OG det med partisaner mønstermix … og weekend tasken! Så fik jeg vist også alle de sort/hvide med ;) Man får appetit på flere mønstre, når de er så pæne og hyggelige.

Bruger I net? Eller flere tasker på en gang?

DSC_0475