læderskjorte agtigtagtigt.dk - 1 (1)Læderskjorte H&M Trend 999,- 499,-

Mit første udsalgskup i år! Jeg har holdt øje med den et par måneder, men min størrelse blev lynhurtigt udsolgt online. Så da jeg i onsdags alligevel var i kbh for at se Star Wars, tjekkede jeg lige H&M på Amagertorv ud, da jeg vidste den havde læderskjorten tilbage i mange størrelser. Og hvis jeg nu var heldig, var den allerede kommet på udsalg – det var jeg! Ganske rigtigt, læderskjorten var sat ned med hele 50%. Pyha…jeg ville virkelig have ærgret mig, hvis jeg missede denne, da det er den mest perfekte læderskjorte, jeg har set! Og jeg har ellers været på udkig efter sådan én i flere år. Læderet er smørblødt, lidt stretchy næsten gummi-agtigt. Mat og med pæne matsorte tryknapper. Kanten forneden runder også så pænt. Den er ideel at bruge åben, som man vil bruge en læderjakke. Den er så fin til nederdele eller udover kjoler.

læderskjorte agtigtagtigt.dk - 1 (2)| Denne her styling, som de havde i butikken er rigtig fin, synes jeg┃
læderskjorte agtigtagtigt.dk - 2 (1)