isabel marant aubrey agtigtagtigt.dk - 1 (2) Isabel Marant Aubrey her eller her (aff.)

Der er minsandten kommet par nye Isabel Marant støvler til samlingen!

Det er også halvandet år siden sidst Scarlet kom til. Og de er jo beklageligvis, sammen med frynsebasserne, pakket væk inde bag alle vores møbler. Det er godt min smag ikke skifter så hurtigt, så jeg vel stadig synes de er seje, når jeg engang kan pakke dem ud… Det bliver ligesom at få nyt igen.

Disse er fra efterårskollektionen 2014, og jeg var så heldig, at finde et par med minus 75%! Så de kom ned under et par tusind. Ret fin pris for et par støvler i den eksklusive kvalitet og unikke design. Jeg er helt fascineret af håndværket bag konstruktionen af disse støvler. Læderbåndende, som virkelig er smørbløde, er nærmest draperet uden på selve støvlen, som foran er i ruskind og bagtil i glat læder. De to materialer mødes oppe foroven i “skaftet”, som kan bukkes ned. Og snørehulsnitterne (hvis man kan kalde dem det?), sidder milimeter præcist hele vejen rundt i kanten af båndende, der skifter bredde og ender i en spids. Hele fornemmelsen af dem er helt enorm lækker! Og der er faktisk også god støtte i (det er ikke altid tilfældet med Marant støvler), så de virker nemme at gå i, på trods af den høje hæl – der iøvrigt er hel rund, som en søjle. De er som små skulpturer. Jeg kan også godt lide at snuden er rund – feminint og forfriskende.

Selvom de er specielle, tror jeg faktisk, de bliver nemme at bruge til både det ene og det andet. Strik og pencilskirt. Helt low key jeans, t-shirt og lang cardigan. Kjoler.

Jeg skrev om dem første gang for et års tid siden her. Og fandt dem på januar udsalget her.

Kan I lide dem?

isabel marant aubrey agtigtagtigt.dk - 2 isabel marant aubrey agtigtagtigt.dk - 3 isabel marant aubrey agtigtagtigt.dk - 4