læerbukser agtigtagtigt.dk - 1Læderbukser H&M Trend

Det går ret godt med at forny min efterårs og vintergarderobe, må man sige. Det kommer lidt i omvendt rækkefølge på bloggen, for jeg arbejder egentlig på et indlæg omkring mine tanker om netop dette. Men det bliver lidt omfattende med en stor collage, som jeg ikke kunne nå at lave færdig til idag. Så visse ting har jeg nået at købe og vise jer, inden I får strategien at se. Blandt andet er “noget nyt i læder” på listen. Og der er disse fantastiske bukser altså rykket ind! De var med i fredagsdrømmerierne her.

De er i det mest utrolige, bløde og ikke mindst stretchy læder, man kan forestille sig. De er så fine, fordi de går lidt ud forneden og stumper en anelse. Super fin fornyelse til læderbukser, man enten har set helt stramme eller total løse. De er højtaljede (vigtigt) og syningen er under knæet, så låret ikke kommer i karambolage med den dumme stramme syning. Perfekt. Læderet har desuden en lækker mat overflade.

Det var, da der var en rabatkode for lidt tid siden, at jeg tog chancen og klikkede dem hjem til prøvning. Jeg er helt vildt glad for at de passer! Det føles nærmest som et rent lykketræf, at få et par nye læderbukser, fordi det er så svært at finde nogen hvor pasform, pris og kvalitet går op. læerbukser agtigtagtigt.dk - 2læerbukser agtigtagtigt.dk - 7