chloe susanna boots agtigtagtigt.dk - 5

 Støvler Chloé Susanna (aff. link)

Jeg kan stadig næsten ikke tro det, men Susanna støvlerne er altså kommet i min besiddelse. Det er et af mine ultimative drømmekøb, på linje med en sort Chanel taske og Rick Owens læderjakke.

D.r.ø.m.m.e.s.t.ø.v.l.e.r.n.e.

Smukke som et smykke. Ikoniske. En helt speciel fin snude og facon. Ovenikøbet super dejlige at gå i, men samtidig så klædelige at de næsten gør det samme for én som en høj sko. Åh hvor jeg er glad for dem! Jeg fandt dem til under halv pris på Trendsales, lige i sort/sølv kombinationen i min størrelse og de var næsten ikke brugt. De rynker de har nu, er fra i fredags, hvor jeg kom til at have dem på i regnvejr… Suk. Men nu er de blevet fyldt godt ud med papir, så håber jeg de retter sig lidt igen.

Jeg har ønsket mig dem i årevis, og jeg er 100% sikker på, at jeg også vil være glad for dem i årevis fremover!

Endelig tjek ved Chloé Susanna støvler :)chloe susanna boots agtigtagtigt.dk - 6chloe susanna boots agtigtagtigt.dk - 2 (1)chloe susanna boots agtigtagtigt.dk - 2chloe susanna boots agtigtagtigt.dk - 4 (1)chloe susanna boots agtigtagtigt.dk - 7