DSC_0415

Nå, men øhm… så var det, at jeg lidt impulsivt kom til at købe en Balenciaga mini pompon. Sådan kan det jo gå ;) Der var jo ellers ikke stor sandsynlighed for, at jeg kunne erhverve mig en B taske, som jeg ikke før har vist billeder af på bloggen. Men fordi jeg egentlig er mest til firkantede tasker for tiden, er der sket det utrolige, at denne gået fredagsdrømmerierne forbi. Da den så krydsede min vej på Trendsales, i min foretrukne sammensætning: sort med giant sølv hardware, og endda til en meget rimelig pris, ja så synes jeg alligevel ikke, at jeg ville lade den passere. Så må der gå lidt ekstra tid, før jeg får sparet op til mini cityen, som jeg længe har tiltænkt, som det næste taskekøb. Men nu ved jeg ikke rigtig om, det bliver for meget “mini”… En der kan gå på skrå skal det være, for det dur denne desværre ikke til. Men hvor var det godt jeg slog til! Bliver faktisk mere og mere vild med den… Synes dens facon og generelle udtryk er topcharmerende.

DSC_0416