DSC_0323 DSC_0316Min plan er at jeg hvert år på denne tid, køber et smykke, som belønning for noget, jeg siden 2009, har klaret endnu et år af. Synes smykker er vidunderligt til at markere forskelligt i ens liv på, så man på den måde kan bære rundt på en personlig historie… De første par år var det ringe, skjoldringen fra Line&Jo som jeg har på hver dag, og blomsterringen fra YSL købt i Berlin, der kommer frem ved lidt mere sjældne lejligheder. Men tænker det skal være armbånd fra nu af, for der kan man jo have uendeligt mange på ;) De sidste par år har jeg dog ikke fået gjort noget ved det, så jeg mangler 2, for at det passer med årene… Men i år har jeg fået købt dette fine armbånd, der matcher min ring.

Jeg fik det med -50%! Ved ikke hvor længe tilbuddet gælder, men I kan se udvalget her. Og se hvad jeg tidligere har skrevet om 6.10. smykkerne her.

Der kom faktisk en 6.10. ting mere med hjem, som I får at se senere…