I kan da lige i samme ombæring se de ting jeg har erhvervet mig gennem tiden fra Rika. Man kan godt fornemme mærkets dna og så min oveni når man ser det hele samlet. De har et meget nordisk udtryk de ting jeg har valgt. Ponchoen er fin med store skindknapper. Den store taske er perfekt til at have bøger, computer og det hele i. Jeg elsker det slidstærke grove kanvas, med skindstjernerne på. Den lille zoe taske er det nærmeste jeg i øjeblikket kommer på en Chanel 2:55. Den er så fin i lækkert skind, og virkelig godt indrettet med flere rum indvendig. Blandingen af det rå med klassiske referencer er meget vellykket. Det store 100% cashmere tørklæde kan få en til at glæde sig til vinteren, jeg har skrevet om det her. Jeg ønskede mig det meget længe før jeg endelig fandt det på Trendsales, jeg synes simpelthen printet er noget af det skønneste! Og det lille bomuldstørklæde har det pæneste tie dye mønster. Alle ting jeg er glade for og bruger. Det er godt at værdsætte det man allerede ejer (:

(beklager billederne er ikke helt i den kvalitet jeg kunne ønske, men vores kamera er stadig til reparation)