…blev en mini two tone crossover. Nåh… er den ikke sød? I sort OG hvid! Dog med guldhardware, som ellers går lidt udover min tryghedszone, meeen metallet vinder langsomt ind på mig igen, og jeg synes denne her taske var så speciel i sig selv i to farver, at guldet bløder det lidt op og tilføjer noget varme. Og desuden understreger de klassiske 80-90er agtige referencer, at man ligeså godt kan gå all in. Den er iøvrigt fra den tid hvor guldhardwaren blev belagt med ægte guld, det er også lidt sjovt at tænke på. Den er meget lille, det er ikke sikkert man helt fornemmer størrelsen. Desværre kunne jeg ikke få taget nogle ordentlige billeder, hvor min hånd optrådte til sammenligning. Men den blev indviet igår til vinsmagning og digtoplæsning, og der fik jeg taget et par Iphone billeder, som jeg regner med at få stykket et indlæg sammen af snarest. Den er simpelthen det fineste i udførelsen. Er helt væk over kvaliteten af læderet selvom det er en ældre sag, og hvordan quilten er symmetrisk i alle samlinger. Bagpå er der en lille lomme. Den er perfekt som ibyen eller fest taske, hvor man bare lige skal have et par kort, tlf og læbestift med…

Hvad synes I om den?