//bouclé sæt, bomberjakke+pencilskirt-H&M TREND // top-H&M // pumps-FIFTH AVENUE SHOE REPAIR // ring-YSL//

Hjemme i Aa igen efter en dejlig og intens weekend i familiens tegn. Nu er jeg træt, og fyldt op af genopfriskede og nye minder. Heldigvis kan jeg slappe af i dag…

Ih… I skal vide jeg arbejder ellers meget på at blive en ægte fuldblods-blogger, der får taget (gode) billeder og dokumenteret outfits når hun er afsted som feks. i lørdags. OG som opdaterer mindst én gang dagligt, helst et par gange. Men det er stadig lidt en overvindelse for mig at skulle stille mig op til fotografering på allemulige tidspunkter, allemulige steder og hvor folk går forbi. Heldigvis er fotografen ligeglad med den slags;) Og det er også en stadig balance altid at have bloggen i tanke, men også bare være til stede i det du er i, uden konstant at skulle tænke på om man nu får taget gode billeder til bloggen. SÅ der er lidt billeder af klunset lørdag aften, MEN de er ikke helt optimale som jeg kunne ønske. Vi fandt lige et hjørne under velkomstdrikken, og jeg håber de kan bruges:) Jeg var i sættet, og det føltes velklædt og klassisk dog med et twist så det var mig. Perfekt til anledningen.