DSC_0326┃lille Bjørn Wiinblad dims, sort marmor og typisk 80er marmor fyrfadsstage┃

Nu når vi ikke bor i egen lejlighed, har jeg brug for at skabe små stillebens oaser, som mine øjne kan hvile på og som er Stina-agtige, for at føle mig mere hjemme… Især på og omkring spisebordet i køkkenet, hvor vi for det meste opholder os (der er nemlig også sådan en smuk udsigt til skov og solnedgang). De fleste af vores sager er pakket godt ned og opmagasineret, så jeg har benyttet sommerhusets loppemarkeder til at få lidt nyt pynt og har også været i mors marmor gemmer. De små fine ting i hverdagen og nok nærmere den stemning de kan give, betyder (frygteligt) meget for mig. At drikke kaffe af en pæn kop, kunne kigge på fantasifulde streger, en elegant figur osv. Så slapper jeg hurtigere af og får ro i hovedet ;)

DSC_0332┃Bjørn Wiinblad fad der fungerer som aflægger for mine dagligdagssmykker, jeg tager af, så snart jeg kommer ind af døren (men som jeg føler mig nøgen, hvis jeg går ud, uden)┃DSC_0330┃jeg har længe været på udkig efter kvindefigurer i porcelæn eller keramik, helst store, men nu fandt jeg en lille gammel tysk en til en start┃DSC_0319┃keramik saltkar med Irmapige på trælåg – er SÅ glad for at bo tæt på en Irma igen! Det sorte salt er farvet med kul, så smukt ┃DSC_0317┃morgenmad med smukke sunde bær bliver jeg aldrig træt af┃DSC_0319┃Stelton stempelkande jeg fandt på udsalg til under halv pris. En design klassiker der i stål, gør sig godt til det mere romantiske musselmega. Og pæne servietter fra Søstrene Grene┃