DSC_0184 ┃mine svigerforældres sø i pænt lys┃

Der er pludselig gået mange uger, siden jeg har delt lidt hverdagsglæde og hverdagsæstetik. Ikke fordi der ikke har været masser af den slags små kønne øjeblikke. Kunst, kage, natur og design, ligesom det plejer ;) Vi kan lige nå det inden hverdagsbillederne får Berlin som afsender!

Untitled┃en semla (flere semlor) fra fint svensk konditori. Bedste svenske kage!┃DSC_0001DSC_0005_2┃Paula Modersohn-Beckers udstilling på Louisiana. Her er udsnit af hendes anatomistudier, der afspejler hendes interesse for modellernes psykologiske tilstand. Rå, ægte og ærlige. De var det mest interessante ved udstillingen, synes jeg┃DSC_0367 DSC_0373 ┃jeg er typen der aldrig kan få nok af snebilleder. Den her tegning (fra den skønneste blog!) viser præcis, hvordan jeg har det. Alt bliver bare pænere i sne, selv en stabel brænde┃IMG_3345┃pæn lampe  med fod i sort marmor, set hos normannDSC_0025┃yndlingsskoene for tiden, der er hinandens omvendte┃IMG_3019┃synes stadig sort marmor er noget af det smukkeste. Især med masser af hvide krakeleringer, som på denne vase fra Excel jeg længe har luret på. Men det er ikke ligefrem fordi, jeg mangler vaser ;)┃