good vibes agtigtagtigt┃glad duftpose til tøjstativet fra Lagerhaus. Med dejlig vaniljeduft. Lignende fås her

…lidt kønne hverdagsglædeglimt fra den sidste tid…

Føler mig som lidt af en humørsvinger i øjeblikket. På den ene side føler jeg mig oftere uoplagt, sådan småsyg, lidt vintertrist og mere træt. Det er selvfølgelig også en ekstra udfordring, at bo som vi gør – selvom det faktisk går strålende! Der er så mange ting ved det vi nyder, imens vi er her.

På den anden side er jeg nemlig også taknemmlig for så mange ting! Jeg får hele tiden sådan nogle fine/gode/sjove oplevelser, nye muligheder og har følelsen af at verden står åben. Hvilket også knytter sig lidt til vores plan B, som jeg glæder mig til, at fortælle jer om :) Tror nok bare, det er helt almindelig mørk vinterstemning… Selvom jeg egentlig elsker årstiden. Men lyset, eller manglen på samme, betyder nok meget. Det er blandt andet også derfor, jeg synes sne er noget af det smukkeste i verden. Det lyser op og giver friskheden tilbage. Og giver ro i landskabet. Man har stadig heller ikke vænnet sig til at dagene er så korte, vel? Man når sjældent, det man havde sat sig for om morgenen. I hvert tilfælde ikke inden det bliver mørkt.

Det fordrer og undskylder så til gengæld indendørshygge, som man så må gøre en dyd ud af og overleve på. Og ligge mærke til og glæde sig over de små smukke ting, stunder og scenarier, som her :) Så kan jeg blive helt varm og glad i maven. Som sagt – lidt af en humørsvinger ;)

Hvordan har I det for tiden?

k+bb agtigtagtigt┃SÅ smuk stilleben i BoBedre. Jeg har i årevis ønsket mig sådan en gammel glaskuppel. Nu ønsker jeg mig også sådan en koral at putte i. Sjældent set noget smukkere pynt til stuen… Lampen er også fin. Og kanelsneglen var god ;)┃

havn agtigtagtigt┃mit nye fjord hood i Roskilde┃altan agtigtagtigt┃…at sidde ude på altanen når solen skinner, i flagermusstolen med tæppe om sig…┃DSC_0732┃eller på en gråvejrsdag med udsigt til træer, kolonihaver og dramatisk dunkel vinterhimmel, hvor fuldmånen blev lyst op bag skyerne┃DSC_0497 ┃ALT er pænt og matcher i GRANIT også chokoladeplattorne. Eller linserne. Det er sjovere på svensk ;)┃DSC_0506┃…ligner små sten…┃